Zehra Güneş spor salonundan paylaştı! "Zayıflamış mı yoksa"

Sakatlığı için İtalya'daki bir fizik tedavi merkezine giden voleybolcu Zehra Güneş, Instagram hesabından antrenman yaptığı anları paylaştı. Sosyal medyada ünlü voleybolcuya hayranları tarafından yorum yağdı.Geçtiğimiz günlerde açıklanan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın 2024 Milletler Ligi geniş kadrosunda yer alan Zehra Güneş'in bir süredir sakat olduğu ifade edilmişti.Tedavi için İtalya'ya giden Vakıfbank oyuncusu, spor salonundan antrenman videosu paylaştı.Güneş'in fotoğrafları oldukça ilgi çekti.Sosyal medyada ünlü voleybolcuya hayranları tarafından yorum yağdı.Güneş'e "Sıkı çalışıyor", "Karar vermiş tüm pasör çaprazlarını hayata küstürecek güneşim", "Her haliyle güzel", "Zayıflamış mı? yoksa bana mı öyle geldi" gibi yorumlar yapıldı.

Nisan 21, 2024 - 12:23
 0  5
Zehra Güneş spor salonundan paylaştı! "Zayıflamış mı yoksa"
Zehra Güneş spor salonundan paylaştı!

Sakatlığı için İtalya'daki bir fizik tedavi merkezine giden voleybolcu Zehra Güneş, Instagram hesabından antrenman yaptığı anları paylaştı. Sosyal medyada ünlü voleybolcuya hayranları tarafından yorum yağdı.

Geçtiğimiz günlerde açıklanan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın 2024 Milletler Ligi geniş kadrosunda yer alan Zehra Güneş'in bir süredir sakat olduğu ifade edilmişti.
Tedavi için İtalya'ya giden Vakıfbank oyuncusu, spor salonundan antrenman videosu paylaştı.
Güneş'in fotoğrafları oldukça ilgi çekti.
Sosyal medyada ünlü voleybolcuya hayranları tarafından yorum yağdı.
Güneş'e "Sıkı çalışıyor", "Karar vermiş tüm pasör çaprazlarını hayata küstürecek güneşim", "Her haliyle güzel", "Zayıflamış mı? yoksa bana mı öyle geldi" gibi yorumlar yapıldı.

Tepkiniz nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow