Kançul Otel ve Turizm şirketi işçileri dolandırdı tam 60 bin lira

Kançul Turizm şikayet, dolandırıcılık ve gasp etme olarak yaşanan bu olay herkesi şoke etti. Boyacı ustası Mehmet bey herşeyi anlattı

Ocak 26, 2024 - 14:50
Şubat 3, 2024 - 00:54
 0  50
Kançul Otel ve Turizm şirketi işçileri dolandırdı tam 60 bin lira
Kançul turizm

Kançul Turizm Dolandırıcılığı Şanlıurfa'da Depremzede Vatandaşı ve işçilerin 60 bin lirasını çaldılar

Kançul Turizmin Sahibi Muhammet bey, Deprem sonrası depremde hasar alan Otelini boyatmak için Depremzede işçi tutarak 90 adet banyo ve 5 katlı otelini boyatmak istedi.

Sonunda dolandırabilecek birini bulmuştu, 6 Şubat depreminde evi hasar gören ve 4 ay boyunca parkta yatan Boyacı Mehmet beyi bulmuştu. Kendini büyük iş insanı olarak tanıtan Kançul Turizmin sahibi Muhemmet bey, Boyacı Mehmet Bey ile 60 bin lira karşılığında oteli boyatmak için anlaşmıştır.

Boyacı Mehmet bey, Günlerce oteli boyamış ve işini bir süre sonra bitirince parasını almak için Muhammet beyi ile iletişime geçip işi bitirdiğini ödeme almak istediğini talep etmiştir. 

KANÇUL TURİZM ŞİKAYET DOLANDIRICILIĞI 

Param yok beni biraz idare edin diyen Muhammet bey, işçilerin 1 hafta sonra gelmesini istemiş ve boyacıları otelden göndermiş. Boyacı Mehmet bey 1 hafta sonra parasının geleceğinden emin olduğu için kredi çekerek evinin ve çocuklarının ihtiyacını almış. Bir hafta sonra Kançul Otel ve Turizm şirketine giden Mehmet bey dolandirildığını hala anlamadığını ve Muhammet bey şuan iş ile ilgili bir toplantıda hafta içi bir başka gün tekrar gelin talebinde bulunmuşlar.

Kançul Turizm Sahibi Muhammet bey bizi arayıp size bir kuruş ödeme yapmıyorum hiçbir kanıtınız yok beni bir yere şikayet edemezsin dediği anda dolandırıldığını anlayan Boyacı Mehmet bey durumunu anlattığı halde otelden kovularak uzaklaştırılmıştır.

Hakkını aramak için elinden geleni yapacağını söyleyen Mehmet bey, hakkını istediğini anlattı. Kançul Turizm sahibi Muhammet bey parayı vermeyeceğini aktarmıştır.

Mehmet bey, Kançul Turizm şirketinde boya yaptığı süreçte diğer esnaflarında paralarını almadığına şahit olmuş ve bu süreçte onlar gibi olmaz inşallah diyerek işini itina ile yapmaya devam etmiştir. Maalesef ki, kendiside aynı şekilde mağdur olmuştur.

Hakkını aramak işin elinden geleni yapacağını dile getiren Mehmet bey, Kançul Turizm sahibi Muhammed bey tarafından linç edilerek "Git istediğin yere şikayet et" demiştir.

Tepkiniz nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow