Pelin Akil ile Anıl Altan Boşandı Pelin Akil Ayrıldı Anıl Altan Ağladı Ayrılık Hikayesi

Pelin Akıl ile Anıl Altan neden boşandı, Ayrılık erken geldi, boşanma sebepleri herkesi ağlattı

Aralık 21, 2023 - 15:28
Aralık 21, 2023 - 15:33
 0  341
Pelin Akil ile Anıl Altan Boşandı Pelin Akil Ayrıldı Anıl Altan Ağladı Ayrılık Hikayesi
Pelin akil

Pelin Akil ve Anıl Altan Boşanıyor mu? Bir Ayrılık Hikayesi

Pelin Akil'in ayrılık haberi erken geldi. 

Anıl Altan'ın paylaşımı boşanma iddialarını güçlendirdi, yaptığı paylaşımda sitem eden Anıl Altan yazdıklarıyla adeta yaşadığı zorlu süreci kısaca anlatmaya çalıştı. 

İŞTE ANIL ALTAN'IN O PAYLAŞIMI 

Pelin Akil Kimdir ?

Pelin Akil Altan (d. 17 Nisan 1986, İstanbul), Türk sinema, dizi ve tiyatro oyuncusudur.

Rent Müzikali, Marika'nın Serveti, Abim Geldi, İstanbulname, Depo, Sersefil-Korkuyorum Sevgilim ve Closer gibi tiyatro oyunlarında yer almıştır. Pelin Akil ilk ve en çok konuşulan deneyimini 2007-2011 yılları arasında FOX'ta yayımlanan Arka Sıradakiler dizisiyle yaşamıştır, 4 sezon ve 160 bölüm yer aldığı Arka Sıradakiler dizisinden senaryo gereği ayrılmasının ardından TRT 1'de yayınlanan, Pana Film'in yapımcısı olduğu Kurt Kanunu dizisinde Ballı Naciye rolünü oynadı, Kurt Kanunu'nda oynadığı süreçte bir de TRT 1'de yayımlanan Seksenler dizisinde Seçil karakterine can veriyordu. Daha sonra Pelin Akil başka projelerde yer aldı ama 6. sezonda tekrar Seksenler dizisine dâhil olmuştur. 2012 yılında Show TV'de yayımlanan Suskunlar dizisinde Nisan karakterini canlandıran Pelin Akil daha sonra karşımıza 2014 yılında TRT 1'de yayınlanan Kızıl Elma dizisiyle çıktı. 2015'te Show TV'de yayımlanan Ne Münasebet dizisinde Nil karakterine can vermiştir. Bunların yanı sıra atv'de yayınlanan Aile İşi ve yine Star TV'de yayımlanan Çember projelerinde yer almıştır. Pelin Akil, sadece dizilerde oynamadı, hem beyaz perdede hem tiyatro oyunlarıyla karşımıza çıkmaya devam etti.

Anne tarafından Makedonya göçmeni, baba tarafından ise Boşnak asıllıdır. Arka Sıradakiler dizisinde oynarken tanıştığı oyuncu Anıl Altan ile 2016 yılından beri evli olup ikiz kız çocuğu sahibidir.

İki genç ve başarılı birey, Pelin Akıl ve Anıl Altan, bir zamanlar aşk dolu bir birlikteliğin temsilcisiydi. Ancak, hayatın getirdiği zorluklar ve farklı hayaller, bu çifti bir ayrılık kararı almaya götürdü.

Pelin, kariyerine odaklanma isteğiyle uzun saatler çalışmaya başladı. Anıl ise daha fazla zaman geçirmek ve aile kurmak istiyordu. İlk başta bu farklılıklar, onları birbirlerine daha çok bağlıyor gibi göründü. Ancak, zaman içinde hayatın değişen dinamikleri, ikisinin de aynı yolda ilerlemesini zorlaştırdı.

Sonunda, Pelin ve Anıl, bir araya gelip duygusal bir konuşma eşliğinde ayrılma kararı aldılar. Oturdukları evde, bir zamanlar birlikte yaşadıkları anıları düşünerek, yollarını ayırmaya karar verdiler.

Boşanma süreci zorlu olsa da, Pelin ve Anıl, birbirlerine olan saygılarını ve sevgilerini kaybetmemeye kararlıydı. Geçmişte bir araya gelmelerinin sebepleri olan güzel anıları yanlarına alarak, yeni başlangıçlara yelken açtılar.

AYRILMAK ZORUNDA KALDILAR

Çocuklarıyla birlikte vakit geçirmek için kısa bir tatile gittiklerini paylaşımlarıyla aktaran ünlü çift, ayrılık haberini çocuklarına daha dikkatli ve eğlenceli bir şekilde açıklamak ve çocukların psikolojisini korumak için böyle birşey yaptıkları ortaya çıktı. 

Tepkiniz nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow