Müge Anlı Mustafa Bulundu mu? Eski Eşi Begül Herşeyi İtiraf etti! Mustafa Hakkulu nerede?

Müge Anlı Mustafa bulundu mu? Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen olay Türkiye'nin gündemine oturdu, Müge Anlı Bengül'den şüpheleniyorum dedi.

Aralık 21, 2023 - 18:01
Aralık 21, 2023 - 18:02
 0  590
Müge Anlı Mustafa Bulundu mu? Eski Eşi Begül Herşeyi İtiraf etti! Mustafa Hakkulu nerede?
Müge Anlı mustafa hakkulu

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Mustafa Hakkulu olayı yer alıyor, Eşi tarafından öldürüldüğü iddia edilen Mustafa 20 gündür kayıp olarak aranıyor, Mustafa Hakkulu'nun kaybında gelinen son nokta duyanlara şaşkınlık yarattı, Eşi tarafından 8 defa terk edilen Mustafa Hakkulu, Eşinden boşanmak istemese de ayrılmak zorunda kalmıştı. 

Bengül, Eşini sosyal medyada bulduğu erkekler tarafından 8 defa aldatmış ve Mustafa Hakkulu ile görüşmek istemiyordu, bu yaşananlar sonrası ikili boşanmak zorunda kalmıştı, ayrıldıktan 3 ay sonra çocuklarıyla gezmeye çıkan Mustafa Hakkulu, çocuklarını kuaföre bıraktıktan sonra ortadan kayboldu, Ailesi Müge Anlı'nın kapısını çaldı. 

Mustafa Hakkulu Eşi Bengül tarafından mi öldürüldü?

Mustafa Hakkulu ortadan kaybolduktan 12 saat sonra Eşi Bengül, Mustafa Hakkulu'nun sanayideki dükkanına giderek iş yerindeki paralarını toplamaya çalıştı ama Bengül bu yaşananları reddetti ve sonrasında görüntüleri ortaya çıkınca kabul etmek zorunda kaldı. 

Mustafa Hakkulu'nun cansız bedeni bulundu!

Eşi tarafından öldürüldüğü düşünülen Mustafa Hakkulu'nun cansız bedeni aranıyordu, Sosyal medyada yer alan iddialarda, Mustafa Hakkulu'nun cansız bedeni deniz kenarında bulunmuş ve Boğazında izler olduğu öne sürüldü. 

Tüm bu iddialar odağındaki Bengül her ne kadar bu cinayet veya kaybın kendisi ile bir alakası olmadığını iddia etse de Müge Anlı Mustafa Hakkulu'nun kaybında en baş şüpheli Bengül ve sevgililerinden biri olduğunu düşünüyor. 

Tepkiniz nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow