KÂHTA’YA CAN GELDİ…

Nisan 3, 2024 - 16:11
Nisan 3, 2024 - 18:45
 0  75
KÂHTA’YA CAN GELDİ…
KÂHTA’YA CAN GELDİ…

KÂHTALILAR SANDIKTA İLÇEYE “CAN” VERDİ…

CAN BAŞKAN’IN İLK İCRAATI BAKIN NE OLDU!..

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde % 35.73’lik bir oy oranıyla Kâhtalıların teveccühünü kazanan AK Parti Belediye Başkan Adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Mehmet Can Hallaç, bugün İlçe Yüksek Seçim Kurulundan mazbatasını alarak resmen Kâhtalıların belediye başkanı oldu.

Öğlen saatlerinde beraberindeki heyetle birlikte Kâhta İlçe Yüksek Seçim Kuruluna giden ‘Kâhtalıların Can’ı, Mehmet Can Hallaç YSK Kâhta İlçe Başkanı Ayten Güven’den mazbatasını teslim alarak Kâhtalıların resmen başkanı oldu. 

DEVİR TESLİK TÖRENİ YAPILDI

 İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını alarak saat 16’da Kahta Belediye Başkanlığına geçen Kahta’nın çiçeği burnunda Belediye Başkanı İnşaat Yüksek Mühendisi Mehmet Can Hallaç burada belediye çalışanları tarafından çiçeklerle karşılandı.

 Devir teslim töreninde önceki dönem Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı’dan görevi devralan Mehmet Can Hallaç, burada yaptığı konuşmada kendisine oy veren vermeyen tüm Kahtalılara hizmet etmek için görevi devraldıklarını söyledi.

 Yeni dönemde belediyeyi yerel yönetimlerle birlikte ilçe halkınında katılımıyla şeffaf bir yönetim anlayışıyla idare edeceklerini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç, “Bizlere bu kutlu görevi layık gören Kahtalı hemşehrilerimin desteği ve güveniyle bugün mazbatamızı aldık. Belediye binamıza gelip Bismillah diyerek göreve başladık. Bu süreçte büyük emekleri olan siz hemşerilerimize, milletvekillerimize, AK Parti teşkilatımıza emeği olan herkese teşekkür ediyorum ”diye konuştu. 

İLK İCRAAT TEBRİK ÇİÇEĞİ YERİNE FİLİSTİN’E DESTEK OLDU

 Belediye başkanlığı koltuğuna oturan Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç. ilk icraatını sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Başta ilçe halkına daha sonra teşkilatlarına, STK temsilcilerine seslenen Can Başkan, kendisini ziyarete gelecek olan yada tebrik etmek amacıyla çiçek gönderecek olanlara. Filistin ve Gazze’deki direnişe destek olalım çağrısında bulundu.

Yaptığı paylaşımda Başkan Can Hallaç, Türk Kızılay’ı ve İHH üzerinden paylaşılan banka hesaplarına destek olunması çağrısında bulundu. Bu davranış Kahtılardan büyük beğeni topladı,

Tepkiniz nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow