SON DAKİKA: Hakkari'de 4,3 büyüklüğünde deprem | Son depremler

Hakkari Yüksekova'da deprem meydana geldi. AFAD 4,3 büyüklüğündeki depremin saat 06.09'da 7 kilometre derinlikte gerçekleştiğini duyurdu.AFAD'dan son dakika deprem açıklaması geldi.Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde saat 06.09'da 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.AFAD depremin 7 kilometre derinlikte meydana geldiğini duyurdu.Depremin ardından olumsuz bir durum bildirilmedi. Deprem çevre il ve ilçelerde de hissedildi."OLUMSUZ DURUMLA KARŞILAŞILMAMIŞTIR"Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İlimizde sabah saat 6.10'da meydana gelen 4,3 büyüklüğündeki depremin ardından şu ana dek herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmamıştır. Tüm hemşehrilerime geçmiş olsun. Allah, ülkemizi ve milletimizi tüm afetlerden korusun." ifadelerini kullandı.DEPREM ANINDA NE YAPMALI?

Şubat 5, 2024 - 19:22
 0  12
SON DAKİKA: Hakkari'de 4,3 büyüklüğünde deprem | Son depremler
SON DAKİKA: Hakkari'de 4,3 büyüklüğünde deprem | Son depremler

Hakkari Yüksekova'da deprem meydana geldi. AFAD 4,3 büyüklüğündeki depremin saat 06.09'da 7 kilometre derinlikte gerçekleştiğini duyurdu.

AFAD'dan son dakika deprem açıklaması geldi.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde saat 06.09'da 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

AFAD depremin 7 kilometre derinlikte meydana geldiğini duyurdu.

Depremin ardından olumsuz bir durum bildirilmedi. Deprem çevre il ve ilçelerde de hissedildi.

"OLUMSUZ DURUMLA KARŞILAŞILMAMIŞTIR"

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İlimizde sabah saat 6.10'da meydana gelen 4,3 büyüklüğündeki depremin ardından şu ana dek herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmamıştır. Tüm hemşehrilerime geçmiş olsun. Allah, ülkemizi ve milletimizi tüm afetlerden korusun." ifadelerini kullandı.DEPREM ANINDA NE YAPMALI?

Tepkiniz nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow