Sıcak günlerde tüketebileceğiniz 5 serinletici içecek tarifi

Yaz aylarına girerken havaların ısınmasıyla sağlıklı ve serinletici alternatif içecek arayışında olabilirsiniz. İşte hem hafif hem lezzetli içecekler...Dondurulmuş ya da taze meyvelerle çok kısa sürede yapabileceğiniz maden suyu kokteyli pratik yapılışı ve lezzetiyle favori içeceğiniz olabilir. Malzemeler 1 su bardağı mevsim meyvesi1su bardağı kırılmış buz parçaları2 şişe maden suyu5 yaprak taze nane Yapılışı Meyveleri ve nane yapraklarını robotta ezerek püre haline getirdikten sonra bardağınıza yerleştirin. Ardından üzerine kırılmış buz parçalarını ekleyin. Üzerine maden suyunu ilave ederek maden suyu kokteylinizi servis edebilirsiniz.Hem lezzetli hem de daha tok tutan bir içecek arayışındaysanız meyveli smoothieler imdadınıza yetişebilir. Malzemeler 1 su bardağı süt1 adet dilediğiniz herhangi bir taze meyve1 yemek kaşığı yoğurt5-10 adet ceviz ya da badem1 tatlı kaşığı bal Yapılışı Bütün malzemeleri blendera ekleyerek karıştırın. İsteğinize göre buz dolu bardaklarla servis edebilirsiniz.Şekersiz serinleten tarifler arasında en risksiz ve lezzetli olanlardan biri şüphesiz naneli ayrandır. Malzemeler 8 yaprak naneSuTuzYoğurtYapılışı Mutfak robotunuza önce yoğurdu (ölçüyü damak tadınıza göre ayarlayabilirsiniz) ardından naneyi ekleyerek karıştırın. Tüm malzemeler harmanlandıktan sonra suyunu ve tuzunu ilave edebilirsiniz.Oldukça basit ve ferah bu detoks suyu yaz için harika bir alternatif olabilir. Malzemeler 1 adet limonBir avuç taze nane yaprağı4 su bardağı suBuz Yapılışı Bir sürahiye limon suyunu ve taze nane yapraklarını ekleyin. Ardından üzerine suyu ekleyip karıştırın. Buzdolabında bir süre soğumaya bırakın.Herhangi bir meyve ile yazın gözde içeceklerinden birini evde rahatça hazırlayabilirsiniz. Malzemeler İstediğiniz herhangi bir meyve8-10 adet buz küpü1 yemek kaşığı bal2 tatlı kaşığı limon suyu Yapılışı Tüm malzemelerinizi bir mutfak robotuna atıp karıştırın. Ardından nane yaprağı ya da meyve dilimiyle süslediğiniz buzlu bardaklarla servis edebilirsiniz.

Nisan 21, 2024 - 12:23
 0  2
Sıcak günlerde tüketebileceğiniz 5 serinletici içecek tarifi
Sıcak günlerde tüketebileceğiniz 5 serinletici içecek tarifi

Yaz aylarına girerken havaların ısınmasıyla sağlıklı ve serinletici alternatif içecek arayışında olabilirsiniz. İşte hem hafif hem lezzetli içecekler...

Dondurulmuş ya da taze meyvelerle çok kısa sürede yapabileceğiniz maden suyu kokteyli pratik yapılışı ve lezzetiyle favori içeceğiniz olabilir. Malzemeler 1 su bardağı mevsim meyvesi1su bardağı kırılmış buz parçaları2 şişe maden suyu5 yaprak taze nane Yapılışı Meyveleri ve nane yapraklarını robotta ezerek püre haline getirdikten sonra bardağınıza yerleştirin. Ardından üzerine kırılmış buz parçalarını ekleyin. Üzerine maden suyunu ilave ederek maden suyu kokteylinizi servis edebilirsiniz.
Hem lezzetli hem de daha tok tutan bir içecek arayışındaysanız meyveli smoothieler imdadınıza yetişebilir. Malzemeler 1 su bardağı süt1 adet dilediğiniz herhangi bir taze meyve1 yemek kaşığı yoğurt5-10 adet ceviz ya da badem1 tatlı kaşığı bal Yapılışı Bütün malzemeleri blendera ekleyerek karıştırın. İsteğinize göre buz dolu bardaklarla servis edebilirsiniz.
Şekersiz serinleten tarifler arasında en risksiz ve lezzetli olanlardan biri şüphesiz naneli ayrandır. Malzemeler 8 yaprak naneSuTuzYoğurtYapılışı Mutfak robotunuza önce yoğurdu (ölçüyü damak tadınıza göre ayarlayabilirsiniz) ardından naneyi ekleyerek karıştırın. Tüm malzemeler harmanlandıktan sonra suyunu ve tuzunu ilave edebilirsiniz.
Oldukça basit ve ferah bu detoks suyu yaz için harika bir alternatif olabilir. Malzemeler 1 adet limonBir avuç taze nane yaprağı4 su bardağı suBuz Yapılışı Bir sürahiye limon suyunu ve taze nane yapraklarını ekleyin. Ardından üzerine suyu ekleyip karıştırın. Buzdolabında bir süre soğumaya bırakın.
Herhangi bir meyve ile yazın gözde içeceklerinden birini evde rahatça hazırlayabilirsiniz. Malzemeler İstediğiniz herhangi bir meyve8-10 adet buz küpü1 yemek kaşığı bal2 tatlı kaşığı limon suyu Yapılışı Tüm malzemelerinizi bir mutfak robotuna atıp karıştırın. Ardından nane yaprağı ya da meyve dilimiyle süslediğiniz buzlu bardaklarla servis edebilirsiniz.

Tepkiniz nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow