Mustafa Aksakallı paylaştı: Ezgi Mola'dan oğlu Can ile yeni kare

Oyuncu Ezgi Mola, 23 Kasım akşamı oğlunu dünyaya getirmiş ve ilk kez anne olmanın sevincini yaşamıştı. Şimdilerde bebeğiyle ilgilenen Mola, eşi Mustafa Aksakallı'ya poz verdi.Bir süredir ekranlardan uzak olan Ezgi Mola, yaklaşık dört yıldır aşk yaşadığı işletmeci Mustafa Aksallı ile 8 Mayıs'ta sade bir törenle dünyaevine girmişti. Hamileliği boyunca karnı burnunda pozlarını takipçileriyle paylaşan Ezgi Mola, 23 Kasım akşamı oğullarına kavuşmuştu. EŞİ VE OĞLUNU FOTOĞRAFLADIİlk kez anne baba olmanın mutluluğunu yaşayan çift, çocuklarına Can adını vermişti. Şimdilerde anneliğin tadını çıkaran Ezgi Mola, oğlu kucağındayken eşi Mustafa Aksakallı'ya poz verdi. Mustafa Aksakallı, eşi ve oğlunun pozuna kalp emojisi ve nazar boncuğu emojisi eklemeyi ihmal etmedi."KONTROL GÜNÜ"Öte yandan Ezgi Mola, geçtiğimiz haftalarda minik oğlunu doktor kontrolüne götürmüş ve o anlarda çekilen fotoğrafını "Sonunda o gün geldi mi? Kontrol günü" notuyla paylaşmıştı.

Aralık 28, 2023 - 19:14
 0  9
Mustafa Aksakallı paylaştı: Ezgi Mola'dan oğlu Can ile yeni kare
Mustafa Aksakallı paylaştı: Ezgi Mola'dan oğlu Can ile yeni kare

Oyuncu Ezgi Mola, 23 Kasım akşamı oğlunu dünyaya getirmiş ve ilk kez anne olmanın sevincini yaşamıştı. Şimdilerde bebeğiyle ilgilenen Mola, eşi Mustafa Aksakallı'ya poz verdi.

Bir süredir ekranlardan uzak olan Ezgi Mola, yaklaşık dört yıldır aşk yaşadığı işletmeci Mustafa Aksallı ile 8 Mayıs'ta sade bir törenle dünyaevine girmişti. Hamileliği boyunca karnı burnunda pozlarını takipçileriyle paylaşan Ezgi Mola, 23 Kasım akşamı oğullarına kavuşmuştu. EŞİ VE OĞLUNU FOTOĞRAFLADI

İlk kez anne baba olmanın mutluluğunu yaşayan çift, çocuklarına Can adını vermişti. Şimdilerde anneliğin tadını çıkaran Ezgi Mola, oğlu kucağındayken eşi Mustafa Aksakallı'ya poz verdi. Mustafa Aksakallı, eşi ve oğlunun pozuna kalp emojisi ve nazar boncuğu emojisi eklemeyi ihmal etmedi.

"KONTROL GÜNÜ"

Öte yandan Ezgi Mola, geçtiğimiz haftalarda minik oğlunu doktor kontrolüne götürmüş ve o anlarda çekilen fotoğrafını "Sonunda o gün geldi mi? Kontrol günü" notuyla paylaşmıştı.

Tepkiniz nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow