Korsan film sitesinden Zeki Demirkubuz'a destek

Bir süre önce sinema biletlerinin pahalılığından şikayet eden bir seyircisine korsanı beklemesini tavsiye eden Zeki Demirkubuz'a korsan siteden destek geldi.Yönetmen Zeki Demirkubuz'un yeni filmi "Hayat", 15 Aralık'ta vizyona girdi. Yönetmenin önceki filmleri "Kader" ve "Masumiyet" ile birlikte "Hayat" filmi, özel gösterimle aynı gece sinemada seyirci karşısına çıkmıştı. Bu özel gösterimin bilet fiyatının yüksek olmasıyla ilgili şikayetini 29 Kasım'da X platformu üzerinden direkt olarak Demirkubuz'a yansıtan bir seyirciye, yönetmenin verdiği cevap gündem olmuştu.Demirkubuz, "Şimdi ne diyeyim Ali kardeş? O zaman Kader ve Masumiyet’e korsandan devam, 'Hayat' da yakında düşer zaten. Düşmezse İsmail den link istersin, ne yapayım başka?" ifadelerini kullanmıştı. Başrollerini Miray Daner ile Burak Dakak'ın paylaştığı "Hayat" filmin korsan film siteleri tarafından "Zeki abiye destek" denilerek henüz paylaşılmamış olmaması ise sosyal medyanın gündeminde yer aldı.Yönetmenin sekiz yıl sonra çektiği ilk filmi olan "Hayat"ı korsan film sitelerinden izlemek isteyen kullanıcılar sitelere girdiklerinde Demirkubuz'a destek mesajlarıyla karşılaştı. Filmin sinemalardaki gösterimleri sürüyor.

Aralık 28, 2023 - 19:15
 0  10
Korsan film sitesinden Zeki Demirkubuz'a destek
Korsan film sitesinden Zeki Demirkubuz'a destek

Bir süre önce sinema biletlerinin pahalılığından şikayet eden bir seyircisine korsanı beklemesini tavsiye eden Zeki Demirkubuz'a korsan siteden destek geldi.

Yönetmen Zeki Demirkubuz'un yeni filmi "Hayat", 15 Aralık'ta vizyona girdi. Yönetmenin önceki filmleri "Kader" ve "Masumiyet" ile birlikte "Hayat" filmi, özel gösterimle aynı gece sinemada seyirci karşısına çıkmıştı. Bu özel gösterimin bilet fiyatının yüksek olmasıyla ilgili şikayetini 29 Kasım'da X platformu üzerinden direkt olarak Demirkubuz'a yansıtan bir seyirciye, yönetmenin verdiği cevap gündem olmuştu.

Demirkubuz, "Şimdi ne diyeyim Ali kardeş? O zaman Kader ve Masumiyet’e korsandan devam, 'Hayat' da yakında düşer zaten. Düşmezse İsmail den link istersin, ne yapayım başka?" ifadelerini kullanmıştı. Başrollerini Miray Daner ile Burak Dakak'ın paylaştığı "Hayat" filmin korsan film siteleri tarafından "Zeki abiye destek" denilerek henüz paylaşılmamış olmaması ise sosyal medyanın gündeminde yer aldı.

Yönetmenin sekiz yıl sonra çektiği ilk filmi olan "Hayat"ı korsan film sitelerinden izlemek isteyen kullanıcılar sitelere girdiklerinde Demirkubuz'a destek mesajlarıyla karşılaştı. Filmin sinemalardaki gösterimleri sürüyor.

Tepkiniz nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow