Gaddar dizisi ne zaman başlayacak? (Gaddar dizisi oyuncu kadrosu ve konusu)

Gaddar dizisinden ilk görüntüler paylaşıldı Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Onur Saylak’ın yer aldığı diziden paylaşılan tanıtım, Gaddar’ın sert dünyasına dair ipuçları veriyor. Peki, Gaddar dizisi ne zaman başlayacak? İşte Gaddar dizisi oyuncu kadrosu ve konusuna ilişkin bilgiler...Çağatay Ulusoy’u uzun bir aradan sonra televizyon ekranlarına döndüren ve şimdiden merakla beklenen "Gaddar" etkileyici hikayesi ve güçlü kadrosuyla da dikkat çekiyor. Dizinin bir değişiklik yapılmaması halinde 5 Ocak 2024 tarihinde ekran macerasına başlaması bekleniyor. GADDAR OYUNCU KADROSUSenaryosunu Hürer Ebeoğlu’nun kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk’ün yer aldığı dizide Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Onur Saylak’a Erdal Özyağcılar, Laçin Ceylan, Hakan Salınmış, Müge Bayramoğlu, Deniz Özerman, Neslihan Yeldan, Fatih Berk Şahin, Musab Ekici ve Uğur Yıldıran gibi önemli isimler eşlik ediyor. GADDAR DİZİSİNİN KONUSUUzun süren askerlik görevinden evine gelen Dağhan’ın (Çağatay Ulusoy) hayatı artık bıraktığı gibi değildir. Sevdiği kız Aydan (Sümeyye Aydoğan) ona haber vermeden çekmiş gitmiş, kardeşi Rüzgar (Fatih Berk Şahin) ise karanlık bir dünyanın içine düşmüştür. Dağhan’ın bir anda tepetaklak olan hayatının içinde gaddara dönüşüm hikayesini konu alan dizinin tanıtımına Erkin Koray’ın ‘Gaddar’ şarkısı eşlik ediyor.

Aralık 28, 2023 - 19:15
 0  27
Gaddar dizisi ne zaman başlayacak? (Gaddar dizisi oyuncu kadrosu ve konusu)
Gaddar dizisi ne zaman başlayacak? (Gaddar dizisi oyuncu kadrosu ve konusu)

Gaddar dizisinden ilk görüntüler paylaşıldı Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Onur Saylak’ın yer aldığı diziden paylaşılan tanıtım, Gaddar’ın sert dünyasına dair ipuçları veriyor. Peki, Gaddar dizisi ne zaman başlayacak? İşte Gaddar dizisi oyuncu kadrosu ve konusuna ilişkin bilgiler...Çağatay Ulusoy’u uzun bir aradan sonra televizyon ekranlarına döndüren ve şimdiden merakla beklenen "Gaddar" etkileyici hikayesi ve güçlü kadrosuyla da dikkat çekiyor. Dizinin bir değişiklik yapılmaması halinde 5 Ocak 2024 tarihinde ekran macerasına başlaması bekleniyor. 

GADDAR OYUNCU KADROSU

Senaryosunu Hürer Ebeoğlu’nun kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk’ün yer aldığı dizide Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Onur Saylak’a Erdal Özyağcılar, Laçin Ceylan, Hakan Salınmış, Müge Bayramoğlu, Deniz Özerman, Neslihan Yeldan, Fatih Berk Şahin, Musab Ekici ve Uğur Yıldıran gibi önemli isimler eşlik ediyor.

GADDAR DİZİSİNİN KONUSU

Uzun süren askerlik görevinden evine gelen Dağhan’ın (Çağatay Ulusoy) hayatı artık bıraktığı gibi değildir. Sevdiği kız Aydan (Sümeyye Aydoğan) ona haber vermeden çekmiş gitmiş, kardeşi Rüzgar (Fatih Berk Şahin) ise karanlık bir dünyanın içine düşmüştür. Dağhan’ın bir anda tepetaklak olan hayatının içinde gaddara dönüşüm hikayesini konu alan dizinin tanıtımına Erkin Koray’ın ‘Gaddar’ şarkısı eşlik ediyor.

Tepkiniz nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow